Ταμπουλέ
...για νόστιμη & υγιεινή μεσογειακή διατροφή

Κλασσικό πιάτο της Μεσογειακής διατροφής, προέρχεται από την παράδοση της Παλαιστίνης. Μπορείτε αν θέλετε να προσθέσετε φρέσκα λαχανικά και μυρωδικά της επιλογής σας. Μια αγνή και ποιοτική τροφή που στηρίζει τις ανάγκες μας για ενέργεια.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πλιγούρι σίτου (γλουτένη) 92%, αφυδατωμένη ντομάτα, κρεμμύδι & καρότο, αφυδατωμένο σκόρδο, μαϊντανό, δυόσμο, κύμινο, μπαχάρι και πιπέρι.
ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTS | ΑΝΑ/PER 100gr |
Ενέργεια (energy) | 1652kj/391kcal |
Λιπαρά (fat) | 1,44gr |
εκ΄ των οποίων κορεσμένα (of which saturates) | <0,5gr |
Υδατάνθρακες (carbohydrate) | 76gr |
εκ΄ των οποίων ζάχαρα (of which sugars) | 3,1gr |
Εδώδιμες ίνες (fiber) | 12,8gr |
Πρωτεΐνες (protein) | 12,3gr |
Αλάτι (salt) | 0,07gr |

