...ισορροπημένη Μεσογειακή διατροφή

H Εταιρεία

Η agrimon είναι μία οικογενειακή επιχείρηση στον χώρο της Ελληνικής Βιομηχανίας Τροφίμων. Εδρεύει στον Ν. Σερρών, στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας, στο χωριό Λευκώνας.Η Εταιρεία μας

Στις εγκαταστάσεις της διαθέτει δύο γραμμές παραγωγής, μία γραμμή συσκευασίας ξηρών προϊόντων (έτοιμων γευμάτων, οσπρίων και ρυζιού) υπό το brand name «agrimon» και μία γραμμή παρασκευής και συσκευασίας έτοιμης σάλτσας και μαρμελάδας υπό το brand name «κηπουρός». Εκεί οργανώνει τις διαδικασίες παραγωγής υπό το πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων ISO 22000/2018, στις οποίες ενσωματώνει τις αξίες της και παρασκευάζει τα ιδιαίτερα προϊόντα της.

Τα προϊόντα μας συνιστούν μία νέα κατηγορία τροφίμων και έχουν ήδη τοποθετηθεί στα περισσότερα μεγάλα και μικρά Ελληνικά δίκτυα σούπερ μάρκετ καθώς επίσης διανέμονται σε όλη την Ελλάδα μέσα από επιλεγμένους αντιπροσώπους.

Η εταιρία φιλοδοξεί να αναπτυχθεί στις εξαγωγές, προτείνοντας στους συνεργάτες της εκτός Ελλάδας προϊόντα που θα ικανοποιήσουν τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών στις χώρες που αυτοί δραστηριοποιούνται.

Η εταιρία μας επιδιώκει να προσφέρει σε όλους τους καταναλωτές την δυνατότητα να απολαμβάνουν μία ανώτερη ποιοτικά τροφή, πρεσβεύοντας την Ελληνική διατροφική εμπειρία στο πρότυπο της Μεσογειακής διατροφής. Όλα αυτά με ευαισθησία στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον, τηρώντας τις υποσχέσεις μας προς τους καταναλωτές και τους συνεργάτες μας.

Δημοσίευση Προτύπου, διακρίσεων, εντύπων.

Ο Δεκάλογος της υγιεινής διατροφής

diet-circle