Πλιγούρι

...διευκολύνουν & νοστιμεύουν την διατροφή μας

με μαύρη τρομπέτα

pligoyri-trompeta-fix-pl6ctzsftiql1pr6nwwawrixnf02yapex5dqeg6iog

Κλασσικό πιάτο της Μεσογειακής διατροφής, έρχεται από την παράδοση της Μέσης Ανατολής! Ένα προϊόν με ανατολίτικη γευστική κατεύθυνση, με μεσογειακή όμως αντίληψη. Μια αγνή, ποιοτική τροφή που στηρίζει τις ανάγκες μας για ενέργεια στην καθημερινότητά μας.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πλιγούρι σίτου (γλουτένη) 92%, καρότο, αφυδατωμένο κρεμμύδι, μανιτάρι μαύρη τρομπέτα 1%, μανιτάρι Shiitake 1%, ζωμός λαχανικών (αλάτι, ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς, κρεμμύδι, καρότο, μαϊντανός, κιτρινόριζα), σκόρδο, κόκκινη πιπεριά, μαϊντανός, μπαχάρι, κόλιανδρος, μαντζουράνα 0,3%.

ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTSΑΝΑ/PER 100gr
Ενέργεια (energy)1617kj/382kcal
Λιπαρά (fat)1,4gr
εκ΄ των οποίων  κορεσμένα (of which saturates)<0,5gr
Υδατάνθρακες (carbohydrate)74gr
εκ΄ των οποίων  ζάχαρα (of which sugars)2,3gr
Εδώδιμες ίνες (fiber)12,6gr
Πρωτεΐνες (protein)12,1gr
Αλάτι (salt)0,4gr
Τα συστατικά αυτού του μείγματος συνιστούν τροφή υψηλής διατροφικής αξίας! Οι υδατάνθρακες από το πλιγούρι και η αφθονία ιχνοστοιχείων από τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά ευεργετούν τον οργανισμό ικανοποιώντας την γεύση ενώ οι υπογλυκαιμικές ουσίες που περιέχει η μαύρη τρομπέτα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του διαβήτη. ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Για κάθε φλυτζάνι προϊόντος προσθέτουμε 2,5 φλιτζάνια νερό. Βράζουμε ανακατεύοντας ελαφρά για 8 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και βούτυρο ή ελαιόλαδο. Για πιο πικάντικο αποτέλεσμα, τσιγαρίζουμε ελαφρά στην αρχή όλο ή μέρος του προϊόντος και σβήνουμε με λευκό κρασί. Στην συνέχεια, προσθέτουμε το νερό σε θερμοκρασία βρασμού.
Τα συστατικά αυτού του μείγματος συνιστούν τροφή υψηλής διατροφικής αξίας! Οι υδατάνθρακες από το πλιγούρι και η αφθονία ιχνοστοιχείων από τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά ευεργετούν τον οργανισμό ικανοποιώντας την γεύση ενώ οι υπογλυκαιμικές ουσίες που περιέχει η μαύρη τρομπέτα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του διαβήτη. ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Για κάθε φλυτζάνι προϊόντος προσθέτουμε 2,5 φλιτζάνια νερό. Βράζουμε ανακατεύοντας ελαφρά για 8 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι και βούτυρο ή ελαιόλαδο. Για πιο πικάντικο αποτέλεσμα, τσιγαρίζουμε ελαφρά στην αρχή όλο ή μέρος του προϊόντος και σβήνουμε με λευκό κρασί. Στην συνέχεια, προσθέτουμε το νερό σε θερμοκρασία βρασμού.