Πιλαφάκι

...ποιότητα, ταχύτητα & γεύση

καθημερινό

pilafaki

Η νόστιμη καρολίνα συνδυασμένη με μαϊντανό και άνηθο σε ένα πιλάφι που μοσχοβολά Ελληνική παράδοση. Για τa λαδερά φαγητά που λατρεύουμε, υπέροχο ορεκτικό ή για να γαρνίρουμε κοτόπουλο ή ψάρι. Αντιπροσωπευτικό προϊόν της μεσογειακής διατροφής.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ρύζι Καρολίνα 95%, αφυδατωμένο κρεμμύδι, ζωμός λαχανικών (αλάτι, ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς, κρεμμύδι, καρότο, μαϊντανός, κιτρινόριζα), δυόσμος και άνηθος αφυδατωμένος, λεμόνι ξύσμα, πιπέρι μαύρο.

ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTSΑΝΑ/PER 100gr
Ενέργεια (energy)1485kj/350kcal
Λιπαρά (fat)1,3gr
εκ΄ των οποίων  κορεσμένα (of which saturates)<0,5gr
Υδατάνθρακες (carbohydrate)78gr
εκ΄ των οποίων  ζάχαρα (of which sugars)1,3gr
Εδώδιμες ίνες (fiber)1,7gr
Πρωτεΐνες (protein)6,1gr
Αλάτι (salt)0,4gr
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ: Η αμυλούχος καρολίνα συνδυασμένη με εξαιρετικά ανοιξιάτικα μυρωδικά - ιδιαίτερα με τον άνηθο, ο οποίος βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και της μνήμης ενώ συγχρόνως μειώνει την σωματική κόπωση - προσφέρει ένα πεντανόστιμο πιάτο που συμβάλλει στην τόνωση του οργανισμού μας. ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Σε λίγο λάδι και σε μέτρια φωτιά τσιγαρίζουμε ελαφρά 1 φλυτζάνι του τσαγιού «πιλαφάκι καθημερινό» και προσθέτουμε σε 3 φλυτζάνια βρασμένο νερό. Στην αρχή ανακατεύουμε και στη συνέχεια σκεπάζουμε χαμηλώνοντας τη φωτιά. Μόλις ολοκληρωθεί ο βρασμός αφήνουμε το πιλάφι για 5-10 λεπτά και σερβίρουμε προσθέτοντας αλάτι και λεμόνι. Ιδανικό για ντολμαδάκια, λαδερά φαγητά φούρνου ή για να συνοδεύσουμε κρέας.
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ: Η αμυλούχος καρολίνα συνδυασμένη με εξαιρετικά ανοιξιάτικα μυρωδικά - ιδιαίτερα με τον άνηθο, ο οποίος βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος και της μνήμης ενώ συγχρόνως μειώνει την σωματική κόπωση - προσφέρει ένα πεντανόστιμο πιάτο που συμβάλλει στην τόνωση του οργανισμού μας. ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Σε λίγο λάδι και σε μέτρια φωτιά τσιγαρίζουμε ελαφρά 1 φλυτζάνι του τσαγιού «πιλαφάκι καθημερινό» και προσθέτουμε σε 3 φλυτζάνια βρασμένο νερό. Στην αρχή ανακατεύουμε και στη συνέχεια σκεπάζουμε χαμηλώνοντας τη φωτιά. Μόλις ολοκληρωθεί ο βρασμός αφήνουμε το πιλάφι για 5-10 λεπτά και σερβίρουμε προσθέτοντας αλάτι και λεμόνι. Ιδανικό για ντολμαδάκια, λαδερά φαγητά φούρνου ή για να συνοδεύσουμε κρέας.