Πιλαφάκι
...ποιότητα, ταχύτητα & γεύση
καθημερινό

Η νόστιμη καρολίνα συνδυασμένη με μαϊντανό και άνηθο σε ένα πιλάφι που μοσχοβολά Ελληνική παράδοση. Για τa λαδερά φαγητά που λατρεύουμε, υπέροχο ορεκτικό ή για να γαρνίρουμε κοτόπουλο ή ψάρι. Αντιπροσωπευτικό προϊόν της μεσογειακής διατροφής.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ρύζι Καρολίνα 95%, αφυδατωμένο κρεμμύδι, ζωμός λαχανικών (αλάτι, ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς, κρεμμύδι, καρότο, μαϊντανός, κιτρινόριζα), δυόσμος και άνηθος αφυδατωμένος, λεμόνι ξύσμα, πιπέρι μαύρο.
ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTS | ΑΝΑ/PER 100gr |
Ενέργεια (energy) | 1485kj/350kcal |
Λιπαρά (fat) | 1,3gr |
εκ΄ των οποίων κορεσμένα (of which saturates) | <0,5gr |
Υδατάνθρακες (carbohydrate) | 78gr |
εκ΄ των οποίων ζάχαρα (of which sugars) | 1,3gr |
Εδώδιμες ίνες (fiber) | 1,7gr |
Πρωτεΐνες (protein) | 6,1gr |
Αλάτι (salt) | 0,4gr |

