Κριθαρότο
...για νόστιμη και ισορροπημένη διατροφή
με άγριο βασιλομανίταρο

Μια σύγχρονη Ελληνική συνταγή, στην κατεύθυνση του Ιταλικού ριζότο. Μαγειρεύεται εύκολα και είναι εύγευστο. Φτιαγμένο για όσους επιθυμούν να έχουν ποιοτική διατροφή χωρίς να θυσιάζουν την γεύση και τον ελεύθερο χρόνο τους.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Κριθαράκι μέτριο 87%, αφυδατωμένο καρότο, ζωμός λαχανικών (αλάτι, ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς, κρεμμύδι, καρότο, μαϊντανός, κιτρινόριζα), βασιλομανίταρο 2%, shiitake 2%, αφυδατωμένα κρεμμύδι, σκόρδο & ντομάτα, πιπέρι μαύρο.
ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTS | ΑΝΑ/PER 100gr |
Ενέργεια (energy) | 1517kj/358kcal |
Λιπαρά (fat) | 1,4gr |
εκ΄ των οποίων κορεσμένα (of which saturates) | <0,5gr |
Υδατάνθρακες (carbohydrate) | 72gr |
εκ΄ των οποίων ζάχαρα (of which sugars) | 7,2gr |
Εδώδιμες ίνες (fiber) | 4,3gr |
Πρωτεΐνες (protein) | 11,6gr |
Αλάτι (salt) | 0,02gr |

