Ριζότο
...διευκολύνουν & νοστιμεύουν την διατροφή μας
classico

O συνδυασμός αρωματικών και μπαχαρικών δημιουργεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα. Μία λύση για ένα νόστιμο και γρήγορο γεύμα, ένα ευφάνταστο ορεκτικό ή συνοδευτικό.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ρύζι Μπασμάτι Ινδίας 90%,σφυδατωμένο κρεμμύδι, πιπεριές κόκκινες και σκόρδο, ζωμός λαχανικών (αλάτι, ζάχαρη, κρεμμύδι, εκχύλισμα μαγιάς, καρότο, μαϊντανός, κιτρινόριζα), μανιτάρι μαύρη τρομπέτα 1%, μανιτάρι Shiitake 1%, δεντρολίβανο και πιπέρι.
ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTS | ΑΝΑ/PER 100gr |
Ενέργεια (energy) | 1503kj/354kcal |
Λιπαρά (fat) | 1,4gr |
εκ΄ των οποίων κορεσμένα (of which saturates) | <0,5gr |
Υδατάνθρακες (carbohydrate) | 77gr |
εκ΄ των οποίων ζάχαρα (of which sugars) | 2,1gr |
Εδώδιμες ίνες (fiber) | 2,7gr |
Πρωτεΐνες (protein) | 8,7gr |
Αλάτι (salt) | 0,5gr |

