Ριζότο

...διευκολύνουν & νοστιμεύουν την διατροφή μας

με μαύρη τρομπέτα

rizoto-trompeta-fix-pl6ctzsftiql1pr6nwwawrixnf02yapex5dqeg6iog

Γευστικό ριζότο με το χαρακτηριστικό άρωμα της μαύρης τρομπέτας. Ένα νοστιμότατο ορεκτικό ή συνοδευτικό, τέλειο και ως κύριο γεύμα! Για όσους επιθυμούν να διατρέφονται ισορροπημένα και ποιοτικά χωρίς να θυσιάζουν την γεύση και τον χρόνο τους.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ρύζι Καρολίνα 88%, αφυδατωμένα καρότο και κρεμμύδι, πιπεριές κόκκινες, μανιτάρι μαύρη τρομπέτα 1,5%, μανιτάρι Shiitake 1%, ζωμός λαχανικών (αλάτι, ζάχαρη, εκχύλισμα μαγιάς, κρεμμύδι, καρότο, μαϊντανός, κιτρινόριζα), αφυδατωμένα σκόρδο & πράσο,πιπέρι μαύρο.

ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTSΑΝΑ/PER 100gr
Ενέργεια (energy)1503kj/355kcal
Λιπαρά (fat)1,2gr

εκ΄ των οποίων  κορεσμένα (of which saturates)

<0,5gr
Υδατάνθρακες (carbohydrate)78gr

εκ΄ των οποίων  ζάχαρα (of which sugars)

3,7gr
Εδώδιμες ίνες (fiber)3,0gr
Πρωτεΐνες (protein)6,6gr
Αλάτι (salt)0,5gr
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ: Οι πρωτεΐνες και τα γλυκά αρώματα της μαύρης τρομπέτας -με τις υπογλυκαιμικές ιδιότητες που προστατεύουν από τον διαβήτη- μαζί με τα μικροθρεπτικά συστατικά των λαχανικών και των μυρωδικών προσφέρουν μια ιδιαίτερη νοστιμιά και συμβάλουν στην υγεία του οργανισμού μας. ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Ριζότο Ζεσταίνουμε σε επίπεδο βρασμού 5 φλυτζάνια του τσαγιού νερό. Σε ½ φλυτζάνι του καφέ λάδι ή βούτυρο τσιγαρίζουμε το υπόλοιπο προϊόν. Σβήνουμε με 1 φλυτζάνι του καφέ λευκό κρασί. Μόλις εξατμισθεί, προσθέτουμε το 1/4 του νερού και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και ανακατεύουμε συνεχώς. Πριν σωθεί το νερό κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε έντονα και σερβίρουμε ΑΜΕΣΩΣ. Φτιάξτε με αυτό το προϊόν γεμιστά ή χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο.
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ: Οι πρωτεΐνες και τα γλυκά αρώματα της μαύρης τρομπέτας -με τις υπογλυκαιμικές ιδιότητες που προστατεύουν από τον διαβήτη- μαζί με τα μικροθρεπτικά συστατικά των λαχανικών και των μυρωδικών προσφέρουν μια ιδιαίτερη νοστιμιά και συμβάλουν στην υγεία του οργανισμού μας. ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Ριζότο Ζεσταίνουμε σε επίπεδο βρασμού 5 φλυτζάνια του τσαγιού νερό. Σε ½ φλυτζάνι του καφέ λάδι ή βούτυρο τσιγαρίζουμε το υπόλοιπο προϊόν. Σβήνουμε με 1 φλυτζάνι του καφέ λευκό κρασί. Μόλις εξατμισθεί, προσθέτουμε το 1/4 του νερού και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και ανακατεύουμε συνεχώς. Πριν σωθεί το νερό κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε έντονα και σερβίρουμε ΑΜΕΣΩΣ. Φτιάξτε με αυτό το προϊόν γεμιστά ή χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο.