Κριθαρότο
...διπλή συσκευασία για τέλεια προετοιμασία!
με άγριο βασιλομανίταρο

Μια σύγχρονη Ελληνική συνταγή, στην κατεύθυνση του Ιταλικού ριζότο. Η συσκευασία του επιτρέπει την εύκολη προετοιμασία του ζωμού με τον οποίο θα γίνει στην συνέχεια ο βρασμός. Έτσι μεγιστοποιείται η γεύση χωρίς να θυσιάζεται ο χρόνος.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Α Σακουλάκι: Κριθαράκι μέτριο 86%, αφυδατωμένο κρεμμύδι, ζωμός λαχανικών (αλάτι, ζάχαρη, δεξτρόζη, κρεμμύδι, καρότο, μαϊντανός, κιτρινόριζα), μαύρο πιπέρι. Βάρος: 273 γρ. Β Σακουλάκι: Βασιλομανίταρο εντός Ε.Ε. 3%, shiitake εκτός E.E. 3%, καρότο, αφυδατωμένα σκόρδο και κρεμμύδι. Βάρος: 27γρ.
ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTS | ΑΝΑ/PER 100gr |
Ενέργεια (energy) | 1520kj/359kcal |
Λιπαρά (fat) | 1,4gr |
εκ΄ των οποίων κορεσμένα (of which saturates) | <0,5gr |
Υδατάνθρακες (carbohydrate) | 72gr |
εκ΄ των οποίων ζάχαρα (of which sugars) | 7,7gr |
Εδώδιμες ίνες (fiber) | 4,6gr |
Πρωτεΐνες (protein) | 11,8gr |
Αλάτι (salt) | 0,02gr |

