Ριζότο

...διπλή συσκευασία για τέλεια προετοιμασία!

με άγριο βασιλομανίταρο

RISOTTO-VASILOM-agrimon-653-956-pl6ctzsftiql1pr6nwwawrixnf02yapex5dqeg6iog

Ένα αντιπροσωπευτικό πιάτο της Ιταλικής κουζίνας, φτιαγμένο από την ειδική ποικιλία για ριζότο Αγ. Ανδρέας. Η συσκευασία του επιτρέπει την εύκολη προετοιμασία του ζωμού με τον οποίο θα γίνει στην συνέχεια ο βρασμός. Έτσι μεγιστοποιείται η γεύση χωρίς να θυσιάζεται χρόνος.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Α Σακουλάκι: Ρύζι Αγ. Ανδρέας Χαλάστρας 88%, αφυδατωμένο κρεμμύδι, ζωμός λαχανικών (αλάτι, ζάχαρη, δεξτρόζη, κρεμμύδι, καρότο, μαϊντανός, κιτρινόριζα), μαύρο πιπέρι. Βάρος: 273 γρ. Β Σακουλάκι: Βασιλομανίταρο εντός Ε.Ε. 2,5%, Shiitake 2,5%, αφυδατωμένα καρότο, σκόρδο και κρεμμύδι. Βάρος: 27γρ.

ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTSΑΝΑ/PER 100gr
Ενέργεια (energy)1432kj/337kcal
Λιπαρά (fat)<0,5gr
εκ΄ των οποίων  κορεσμένα (of which saturates)<0,5gr
Υδατάνθρακες (carbohydrate)74gr
εκ΄ των οποίων  ζάχαρα (of which sugars)3,4gr
Εδώδιμες ίνες (fiber)2,6gr
Πρωτεΐνες (protein)8,7gr
Αλάτι (salt)0,5gr
risoto-porcini-syntagh-mobile
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ: Ένα κλασικό ριζότο με την ιδιαίτερη γεύση που προσδίδει το βασιλομανίταρο, στο οποίο συνδυάζονται οι υδατάνθρακες από το αμυλούχο ρύζι με τις πρωτεΐνες και τις βιταμίνες των μανιταριών. Ενισχυτικά λειτουργούν τα ευεργετικά ιχνοστοιχεία του σκόρδου και του κρεμμυδιού που περιέχει, χαρίζοντας σε γεύση. ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Ριζότο Ζεσταίνουμε σε επίπεδο βρασμού 5 φλυτζάνια του τσαγιού νερό. Σε ½ φλυτζάνι του καφέ λάδι ή βούτυρο τσιγαρίζουμε το υπόλοιπο προϊόν. Σβήνουμε με 1 φλυτζάνι του καφέ λευκό κρασί. Μόλις εξατμισθεί, προσθέτουμε το 1/4 του νερού και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και ανακατεύουμε συνεχώς. Πριν εξατμισθεί το νερό σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε έντονα και σερβίρουμε ΑΜΕΣΩΣ. Δοκιμάστε το στα γεμιστά ή συνοδέψτε ψητό κρέας.