Ριζότο

...διευκολύνουν & νοστιμεύουν την διατροφή μας

classico

O συνδυασμός αρωματικών και μπαχαρικών δημιουργεί ένα πολύ νόστιμο αποτέλεσμα. Μία λύση για ένα νόστιμο και γρήγορο γεύμα, ένα ευφάνταστο ορεκτικό ή συνοδευτικό.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Ρύζι Μπασμάτι Ινδίας 90%,σφυδατωμένο κρεμμύδι, πιπεριές κόκκινες  και σκόρδο,  ζωμός λαχανικών (αλάτι, ζάχαρη, κρεμμύδι, εκχύλισμα μαγιάς, καρότο, μαϊντανός, κιτρινόριζα), μανιτάρι μαύρη τρομπέτα 1%, μανιτάρι Shiitake 1%, δεντρολίβανο και πιπέρι.

ΔΙΑΤΡ. ΠΛΗΡΟΦ./NUTRITION FACTSΑΝΑ/PER 100gr
Ενέργεια (energy)1503kj/354kcal
Λιπαρά (fat)1,4gr
εκ΄ των οποίων  κορεσμένα (of which saturates)<0,5gr
Υδατάνθρακες (carbohydrate)77gr
εκ΄ των οποίων  ζάχαρα (of which sugars)2,1gr
Εδώδιμες ίνες (fiber)2,7gr
Πρωτεΐνες (protein)8,7gr
Αλάτι (salt)0,5gr
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ: Ένας κλασσικός και αγαπημένος συνδυασμός υλικών της Ελληνικής κουζίνας, ο οποίος αποτελεί σημαντική πηγή υδατανθράκων και ιχνοστοιχείων. Συνδυάζεται γευστικά με ποικίλα υλικά, αποτελώντας μια νοστιμότατη τροφή που προσφέρει υγεία και ευρωστία! ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Ριζότο Ζεσταίνουμε σε θερμοκρασία βρασμού 5 φλυτζάνια του τσαγιού νερό. Σε ½ φλυτζάνι του καφέ λάδι ή βούτυρο τσιγαρίζουμε το προϊόν. Σβήνουμε με 1 φλυτζάνι του καφέ λευκό κρασί. Μόλις εξατμισθεί, προσθέτουμε το 1/4 του νερού και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και ανακατεύουμε συνεχώς. Πριν εξατμισθεί το νερό σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε έντονα και σερβίρουμε ΑΜΕΣΩΣ. Προσθέτοντας κρέας στο τσιγάρισμα ή θαλασσινά προς το τέλος του βρασμού παρασκευάζετε ακαταμάχητα γκουρμέ πιάτα. Δοκιμάστε το στα γεμιστά ή με κρέας στο φούρνο.
ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ: Ένας κλασσικός και αγαπημένος συνδυασμός υλικών της Ελληνικής κουζίνας, ο οποίος αποτελεί σημαντική πηγή υδατανθράκων και ιχνοστοιχείων. Συνδυάζεται γευστικά με ποικίλα υλικά, αποτελώντας μια νοστιμότατη τροφή που προσφέρει υγεία και ευρωστία! ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ Ριζότο Ζεσταίνουμε σε θερμοκρασία βρασμού 5 φλυτζάνια του τσαγιού νερό. Σε ½ φλυτζάνι του καφέ λάδι ή βούτυρο τσιγαρίζουμε το προϊόν. Σβήνουμε με 1 φλυτζάνι του καφέ λευκό κρασί. Μόλις εξατμισθεί, προσθέτουμε το 1/4 του νερού και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε σταδιακά το νερό και ανακατεύουμε συνεχώς. Πριν εξατμισθεί το νερό σβήνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο και τη παρμεζάνα. Ανακατεύουμε έντονα και σερβίρουμε ΑΜΕΣΩΣ. Προσθέτοντας κρέας στο τσιγάρισμα ή θαλασσινά προς το τέλος του βρασμού παρασκευάζετε ακαταμάχητα γκουρμέ πιάτα. Δοκιμάστε το στα γεμιστά ή με κρέας στο φούρνο.